WordPress website laten maken

Overview

Ik heb drie maanden terug een WordPress site laten maken. Het viel me zwaar. Ik hoorde via vrienden dat iedereen gratis een site op kan zetten met behulp van WordPress. Dit bedrijf biedt een content management system (CMS) waardoor het voor leken mogelijk is om zonder kosten een eigen blog te starten. Ik wilde echter niet een eigen blog starten. Ik had, en heb nog steeds, grootste plannen voor mijn onderneming gericht op de verkoop van tuinmeubelen. WordPress is in dat geval handig, maar niet zaligmakend voor een leek. Ik koos een thema en vervolgens stokte mijn poging. Ik wist niet wat ik moest doen. Ik snapte er helemaal niks van en kon maar één conclusie trekken: Ik moest een WordPress site laten maken. Het was een nederlaag.

Ik moest een WordPress site laten maken

Het was een moeilijke beslissing. Ik wilde niet een WordPress site laten maken. Al mijn vrienden spraken vol lof over het gemak waarmee ze een site hadden opgericht. Ik troostte me met de gedachte dat mijn onderneming een ingewikkelder platform vereiste. Ik nam de proef op de som en bood honderd euro voor de eerste die mijn problemen zou verhelpen. Niemand nam de uitdaging aan. Het bleek dat ze allemaal tegen hetzelfde probleem waren aangelopen. Ze hadden ook een WordPress site laten maken, maar schaamden zich ervoor. Ik lachte me kapot en besefte dat ik geen digibeet was. Het was een veelvoorkomend probleem en ik was geen uitzondering.

Quickstart Webgids helpt

Na de nodige excuses kwamen ze aanzetten met Quickstart Webgids. Dit bedrijf helpt andere ondernemingen op alle vlakken van het internet. Ze creëren sites met verschillende besturingssystemen. HTML, PHP en WordPress kennen geen geheimen voor deze mannen. Binnen een week had ik mijn gewenste site in de lucht. Simpel in gebruik. Ideaal!